Al onze workshops inbegrepen tijdens uw Bedrijfsuitje in Nederland

Combineer uw bedrijfsuitje met diverse sportieve workshops. De groep heeft tijdens uw bedrijfsuitje de keuze uit het volledige aanbod van workshops. Het grote voordeel voor de groep is dat het uitje altijd door kan gaan, omdat er bij elk weertype diverse workshops mogelijk zijn. De workshops zijn onder andere te combineren met een ontbijt, lunch of diner bij een van de aangesloten locaties in Nederland of een locatie naar keuze. Alle workshops zijn inclusief instructeur en alle benodigde materialen. Ons aanbod van workshops bestaat uit suppen, bodyboarden, beachvolleyballen, golfsurfen, longboarden, skimboarden, powerkiten en slacklinen.


Workshoppakketten Nederland

Wilt u een compleet dagje uit en meerdere workshops volgen. Dit kan! Kies dan voor een workshoppakket van 1.5, 3 of 4.5 uur met aantal workshops. U kunt kiezen uit de workshops suppen, boadyboarden, longboarden, skimboarden, vliegeren, surfen, longboarden, slacklinen en beachvolleybal. Alle combinaties zijn mogelijk! U wordt tijdens de verschillende workshops begeleid door ervaren instructeurs.


Workshop Suppen Nederland

Ga bij een van de aangesloten locaties in Nederland of locatie naar keuze, samen met uw collega's en vrienden als één van de eerste in Nederland de uitdaging aan! Suppen is één van de nieuwste en nu al populairste boardsporten van dit moment. Net als bij surfen staat men op een surfboard. Het surfboard bij Suppen is echter langer en breder. Nog een verschil is het gebruik van een peddel waarmee er over het water gecruised kan worden. Ook de waaghalzen komen aan hun trekken want bij het suppen kunnen er ook golfjes gepakt worden.

Workshop Bodyboarden in Nederland

Laat u liggend op een bodyboard mee voeren met de golven en ervaar de snelheid en de adrenaline van het bodyboarden. Omdat het bodyboard korter en breder is dan van een gewoon surfboard is het makkelijk om balans te houden. Dit in combinatie met de liggende houding maakt deze sport voor bijna iedereen geschikt. Kleine tot gemiddelde golven zijn ideaal om goed te kunnen bodyboarden.

Workshop Beachvolleybal in Nederland

Hak je collega Beach volleyballers in de pan tijdens een wedstrijdje beachvolleyballen! De instructeurs zullen de groep van coole tips & tricks voorzien waardoor u aan het einde van de workshop echt alles kan met een beachvolleybal! Mocht het weer wat minder goed geschikt zijn voor beachvolleybal kan de groep op elk moment altijd nog kiezen voor één van onze andere workshops.

Workshop Golfsurfen Nederland

Heeft u ook altijd al eens op een surfplank willen staan? Durf nu samen met uw collega's de uitdaging aan te gaan en leer uw grenzen te verleggen. Dankzij onze ervaren instructeurs lijkt deze uitdagende sport een stuk makkelijker. Het golfsurfen zal dan ook niet snel als te moeilijk worden ervaren. Deze workshop gaat bijna altijd door want er zijn enkel golven nodig om deze workshop tot een succes te maken.

Workshop Longboarden Nederland

Bij deze workshop surft u letterlijk over het asfalt! Een longboard is een lang skateboard met grotere wieltjes en is daardoor makkelijker dan skateboarden. Als het te snel gaat zoals bij een heuvel of met krachtige wind kunt u altijd nog gaan zitten. De basics van het Longboarden zijn makkelijk onder de knie te krijgen waardoor het voor veel een makkelijk toegankelijke sport is.

Workshop Skimboarden Nederland

Gooi het skimboard voor je uit in het water. Spring vervolgens met een goede snelheid het board op en laat je meevoeren over het water. Een skimboard is smaller en kleiner in vergelijking met een surfboard. Het skimboarden bij onze workshops wordt gedaan op een klein laagje water. De basics van het skimbaorden zijn makkelijk onder de knie te krijgen en daarom is deze workshop geschikt voor jong en oud!

Workshop Vliegeren strand Nederland

Voel de ongelofelijke kracht van de zeewind in Nederland tijdens een workshop Powerkiten! Bestuur deze reusachtige vliegers op de verschillende stranden. Wij beschikken over kleine tot grote kites waardoor het powerkiten voor iedereen toegankelijk is. Bij deze sport wordt het coördinatievermogen en de kracht van de groep goed getest! Het powerkiten wordt dan ook wel vliegeren voor volwassenen genoemd. Een beetje wind is het enige wat er nodig is om deze workshop tot een succes te maken. Als het weer niet meezit kan er altijd nog voor één van onze andere workshops gekozen worden.

Workshop Slacklinen Nederland

Durft u over een gespannen koord te lopen terwijl uw collega's en vrienden toekijken? Ga met hen de uitdaging aan tijdens een workshop Slacklinen! Niemand blijft aan de kant staan want iedereen kan over zo'n slackline lopen. Zo kan de breedte, lengte en hoogte van het koord op elk niveau aangepast worden. Deze sport kan bij vrijwel elk weertype doorgaan. Ook wanneer het weer niet meewerkt hebben wij genoeg alternatieven waar de groep uit kan kiezen.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.