Workshop surfen in Nederland

Workshop Surfen Nederland

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van Nederland. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

De workshop surfen in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop surfen aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om de workshop surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De workshop surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de workshop surfen Nederland

• Introductie van de workshop surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de Workshop surfen

Workshop surfen aan de stranden van Nederland

Lees meer over de workshop surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal workshop surfen Nederland

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens de workshop surfen in Nederland, de basics van het surfen. De workshop surfen is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van de workshop surfen!

Begeleiding en materiaal bij de workshop surfen in Nederland

Combineer de workshop surfen met diverse sportieve workshops

lespakket workshop surfen Nederland

De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van de workshop surfen

De workshop surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.