workshop suppen Nederland

Workshop suppen in Nederland

Suppen staat voor Stand Up Paddle, en is een vorm van surfen waarbij men op een supboard staat en zich voortbeweegt met een paddle. Door de balansoefeningen en het peddelen tijdens het suppen traint u uw buik, billen en bovenarmen. De workshop suppen is niet alleen leuk, uitdagend én sportief maar is ook nog eens een complete workout voor het hele lichaam!

De workshop suppen in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop suppen aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het suppen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het suppen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van de workshop suppen Nederland

• Introductie van de workshop suppen
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de SUP-boards en SUP-paddle's
• Uitleg basics van het suppen
• Oefenen met staan/balanceren in het water
• Suppen
• Afsluiting van de workshop suppen

Workshop suppen in Nederland

Lees meer over de workshop suppen, klik hier!Begeleiding en materialen workshop suppen Nederland

Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren leraren kunt u de workshop suppen in Nederland volgen of op locatie naar keuze. Door onze ervaren leraren kunnen wij garanderen dat de workshop suppen bij Palmbeach Events van hoge kwaliteit is. Tijdens de workshop suppen kunt u gebruik maken van onze materialen: wetsuit, SUP en paddle.


Combineer de workshop suppen met sportieve workshops

De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

suppen tijdens de workshop suppen Nederland

Locatie workshop suppen

De workshop suppen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.


Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.