Workshop Slacklinen Nederland

Workshop slacklinen in Nederland

Wat is slacklinen? Vele mensen hebben hier nauwelijks van gehoord. Een slackline is een aangespannen koord die je boven de grond kunt hangen. Omdat dit koord elastisch is kun je er op lopen en balanceren. Je kunt zelf de spanning van het koord bepalen. Tijdens de workshop slacklinen wordt je uithoudingsvermogen en concentratie getest, ook leer je balanceren. Slacklinen is een opkomende sport, tijdens de workshop slacklinen leert u de inˈs and outˈs van deze populaire sport.

De workshop slacklinen in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop slacklinen aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het slacklinen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De workshop slacklinen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van de workshop slacklinen Nederland

• Introductie van de workshop slacklinen
• Uitleg van het materiaal (aanspannen etc.)
• Uitleg van de slackline basics
• Oefenen met staan/balanceren
• Oefenen met lopen
• Oefenen met trucjes (wanneer mogelijk)
• Afsluiting van de workshop slacklinen

Lees meer over de workshop slacklinen, klik hier!Begeleiding en materialen bij de workshop slacklinen Nederland

Tijdens de workshop slacklinen wordt u en uw gezelschap begeleidt door ervaren instructeurs. Hier leert u de basisbeginselen van het slacklinen. Wij raden u aan om stevige (sport)schoenen en makkelijk zittende kleding aan te trekken.
Highline opspannen workshop slacklinen Nederland

Combineer de workshop slacklinen met sportieve workshops

De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!
Slacklinen in Nederland

Locatie workshop slacklinen

De workshop slacklinen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Voor meer informtie kunt u contact opnemen via het contactenformulier rechts, of kijk hier voor de contactgegevens.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.