route workshop longboarden Nederland

Workshop longboarden in Nederland

Volg bij Palmbeach Events de populaire workshop longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden in Nederland en leer alles over longboarden. De workshop longboarden is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

De workshop longboarden in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop longboarden aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om de workshop longboarden en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De workshop longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van de workshop longboarden Nederland

• Introductie van de workshop longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van de workshop longboarden

De workshop longboarden Nederland

Lees meer over de workshop longboarden, klik hier!


Begeleiding en materiaal workshop longboarden Nederland

De workshop longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. De workshop is inclusief longboards en bescherming.

leer longboarden tijdens de workshop longboarden in Nederland

Combineer de workshop longboarden met andere sportieve workshops

longboard workshop longboarden Nederland
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie workshop longboarden

De workshop longboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.