Workshop Beachvolleyballen

De workshop beachvolleybal is een variant van het zaalvolleybal maar dan op het strand. Tijdens de workshop beachvolleyballen gelden andere regels, deze regels worden haarfijn uitgelegd door de instructeurs die u begeleiden. Tijdens de workshop beachvolleyballen werk je samen in een teamverband. Je leert samenwerken en communiceren. Gezelligheid staat tijdens deze workshop centraal, maar je gaat natuurlijk ook de rivialiteit aan met de andere teams. Moge de beste team winnen!

De workshop beachvolleybal is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop beachvolleybal wordt aan het strand gehouden, wij bieden de workshop beachvolleybal ook aan op een locatie naar keuze. De workshop beachvolleybal of een lespakket is goed te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de workshop beachvolleybal

• Introductie en uitleg spelregels
• Vorming van teams
• Warming-up
• Beachvolleyballen
• Afsluiting van de workshop beachvolleybal

Lees meer over de workshop beachvolleybal, klik hier!Begeleiding en materialen workshop beachvolleybal

De workshop beachvolleybal wordt gegeven door enthousiaste en ervaren leraren. Tijdens de workshop beachvolleybal raden wij u aan makkelijke kleding aan te trekken. Wij zorgen voor de volleybalnetten, volleyballen en natuurlijk de scheidsrechters.


Combineer de workshop beachvolleybal met andere sportieve workshops

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop beachvolleybal wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur van het les pakket.

Locatie workshop beachvolleybal

De workshop beachvolleybal wordt gegeven bij aangesloten locaties, Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke wensen heeft kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de workshops en de mogelijkheden? Klik hier voor onze contactinformatie of vul het contactformulier in.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.