vrijgezellenuitje suppen Nederland

Vrijgezellenuitje suppen in Nederland

Suppen staat voor Stand Up Paddle, en is een vorm van surfen waarbij men op een supboard staat en zich voortbeweegt met een paddle. Door de balansoefeningen en het peddelen tijdens het suppen traint u uw buik, billen en bovenarmen. Een vrijgezellenuitje suppen is niet alleen leuk, uitdagend én sportief maar is ook nog eens een complete workout voor het hele lichaam!

Een vrijgezellenuitje suppen in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop suppen aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het suppen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het suppen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van een vrijgezellenuitje suppen Nederland

• Introductie van het vrijgezellenuitje suppen
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de SUP-boards en SUP-paddle's
• Uitleg basics van het suppen
• Oefenen met staan/balanceren in het water
• Suppen
• Afsluiting van het vrijgezellenuitje suppen

Een vrijgezellenuitje suppen in Nederland

Lees meer over het vrijgezellenuitje suppen, klik hier!Begeleiding en materialen vrijgezellenuitje suppen Nederland

Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren leraren kunt u een vrijgezellenuitje suppen in Nederland volgen of op locatie naar keuze. Door onze ervaren leraren kunnen wij garanderen dat een vrijgezellenuitje suppen bij Palmbeach Events van hoge kwaliteit is. Tijdens het vrijgezellenuitje suppen kunt u gebruik maken van onze materialen: wetsuit, SUP en paddle.


Combineer een vrijgezellenuitje suppen met sportieve workshops

De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief vrijgezellenuitje van maken!

suppen tijdens een vrijgezellenuitje suppen Nederland

Locatie vrijgezellenuitje suppen

Een vrijgezellenuitje suppen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.


Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.