Een leuke en leerzame stage bij palmbeachevents die perfect aansluit bij de opleiding sport management.
Kitesurfles en palmbeach logo

Sportmanagement stage palmbeachevents

Naam bedrijf: Palmbeachevents
Postadres: Korte Beestenmarkt 1, 2512 GP Den Haag
Bezoekadres: Kranenburgweg 180, 2583er Den Haag
Contactpersoon: Ralph Schnepper
Email: info@palmbeachevents.nl
Tel: 06 20 23 42 34

Over palmbeachevents:

Palmbeach is sinds 2004 gespecialiseerd in het compleet verzorgen van sportieve (bedrijfs) uitjes op het strand van Scheveningen / Den Haag. Als evenementenbureau werken we samen met diverse strandtenten in Scheveningen, waar we de bedrijfsuitjes organiseren. Uniek is het all-in workshoppakket van 2,5 of 3,5 uur welke u eenvoudig kunt combineren met de diverse cateringmogelijkheden.

Over de stage:

In deze stage als sportmanager/ sportmarketeer zal je zowel op de activiteitenlocatie op het Zuiderstrand als op ons kantoor in de haven van Scheveningen/ Den Haag werkzaam zijn. Je wordt begeleid door ervaren professionals in het vak. In de stage zal je veel competenties kunnen behalen aangezien de stage veelzijdig is. In overleg kunnen we de stage aanpassen zodat deze aansluit bij de competenties die je graag wil behalen.

Werkzaamheden op kantoor:

Op kantoor zal je je afhankelijk van je te behalen beroepscompetenties in gaan zetten in zaken zoals de planning, online marketing, marketing, communicatie, sales en/of bijvoorbeeld personeelsmanagement

Werkzaamheden op het strand:

Op het strand organiseer en ondersteun als sportmanager bij de operationele activiteiten van de kitesurfschool en het evenementenbureau. Zo help je bij het helpen van klanten, het aansturen van leraren en het opstarten of afsluiten van een stranddag.

Voor wie is deze stage geschikt?

Het is een stage voor een slimme, vlotte en zelfstandige doorzetter, want de werkdruk ligt bijzonder hoog. Inhoudelijk is het een zeer interessante stage, aangezien je in de rol als stagiair contact zult hebben met klanten, leveranciers, instructeurs en partners.

Mogelijkheden:

zomerstage of reguliere stage in blok 1, 2, 3 of 4.

Wat bieden wij:

 • Een laptop
 • Eigen werkplek op ons kantoor in de haven
 • Een vergoeding voor de stage
 • Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid
 • Vereisten:

 • Beschikbaar tijdens drukke dagen in het weekend
 • Flexible tijdens de stage(geen 9 tot 5 mentaliteit)
 • Doorzetter en zelfstandig
 • Taalkennis: Nederlands en Engels
 • Bij interesse stuur dan een email met CV en motivatie naar info@kitesurfles.nl Bel voor vragen: 0620234234 of kijk op www.kitesurfles.nl / www.palmbeachevents.nl

  Sportief, Professioneel en op het Strand!

  Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.