Een uitdagende en veelzijdige ict stage bij palmbeachevents!
Kitesurfles en palmbeach logo

ICT stage palmbeachevents

Naam bedrijf: Palmbeachevents
Postadres: Korte Beestenmarkt 1, 2512 GP Den Haag
Bezoekadres: Kranenburgweg 180, 2583er Den Haag
Contactpersoon: Ralph Schnepper
Email: info@palmbeachevents.nl
Tel: 06 20 23 42 34

Palmbeachevents:

Palmbeach is sinds 2004 gespecialiseerd in het compleet verzorgen van sportieve (bedrijfs) uitjes op het strand van Scheveningen / Den Haag. Als evenementenbureau werken we samen met diverse strandtenten in Scheveningen, waar we de bedrijfsuitjes organiseren. Uniek is het all-in workshoppakket van 2,5 of 3,5 uur welke u eenvoudig kunt combineren met de diverse cateringmogelijkheden.

Probleemstelling en opdracht:

Palmbeach is in de loop der jaren flink gegroeid en zal de komende tijd alleen nog maar verder groeien. Omdat het aantal klanten toe neemt, betekend het dat er meer workshops moeten worden ingepland en bijgehouden. Op dit moment werkt palmbeachevent met een Excel plansysteem om de lessen van de cursisten in te plannen en bij te houden. Het probleem met dit plansysteem is dat je maar met één persoon tegelijk aan de planning kan werken. Verder moeten er veel handmatige handelingen worden uitgevoerd tijdens het inplan proces, wat te veel tijd in beslag neemt.

Aan deze problemenstelling de volgende opdracht:

Op welke manier zouden we als palmbeach met een plansysteem kunnen gaan werken waar weinig handmatige handelingen moeten worden verricht, meerdere personen tegelijk aan kunnen werken en genoeg is geoptimaliseerd voor de komende jaren.
Je stage als ICTˈer zal bestaan uit het oplossen van dit probleem. Dat houdt in dat er eerst onderzoek moet worden gedaan naar het probleem en uitzoeken wat hier de oplossingen voor zijn. Wanneer dit onderzoek is gedaan, zal het moeten worden uitgevoerd. Dit houdt in dat er tijdens de stageperiode er een geschikt nieuw plansysteem voor palmbeachevents moeten worden gemaakt.

ICT werkzaamheden en op te leveren producten tijdens je (zomer)stage:

Werkzaamheden: Onderzoek doen naar de vraag uit de probleemstelling. Na dit gedaan te hebben en hier antwoord op te hebben gehad is het de bedoeling dat het antwoord op het onderzoek wordt uitgevoerd. De bedoeling is dat na de stageperiode er een geschikt plansysteem voor palmbeachevents wordt gemaakt.
Op te leveren producten:

 • Het onderzoek naar de probleemstelling.
 • Een geschikt plansysteem voor palmbeachevents
 • Gewenste kennis/vaardigheden:(eisen)

  HBO ICT opleiding.

  Sollicitatie:

  De sollicitatieprocedure zal gebeuren door middel van een gesprek op kantoor in Den Haag. Aan de hand van dit gesprek en de gesprekken van de andere sollicitanten zal worden besloten of de persoon geschikt is voor deze stage. Het aantal sollicitanten ligt er aan hoeveel mensen zullen reageren op dit stage aanbod. Doormiddel van dat aantal reacties zal worden gekeken hoeveel mensen wij uitnodigen om op gesprek te komen.

  Sollicitatieprocedure:

  Bij interesse graag je motivatie en CV mailen naar info@palmbeachevents.nl

  Aantal sollicitanten:

  In overleg.

  Start en duur van de opdracht:

  Start van de stage zsm. Duur van de opdracht zal tijdens een sollicitatiegesprek besproken worden

  Extra informatie voor de student:

  De stagiair krijgt bovenop de stagevergoeding onbeperkt kitesurfles.

  Vergoeding:

  Vaste vergoeding plus bonus na afronding van het project.

  Sportief, Professioneel en op het Strand!

  Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.