Strandtenten IJmuiden

Strandtenten IJmuiden

Palmbeach Events organiseert uitjes op maat in heel Nederland. Wij bieden sportieve workshops, zoals suppen, surfen, longboarden en meer, aan in combinatie met cateringmogelijkheden. Wij zorgen voor een uitje dat aansluit op uw wensen en behoeften. Palm Beach Events werkt samen met strandtenten in IJmuiden die zorgen voor comfort, sfeer en ruimte voor uw uitje. U kunt heerlijk genieten van culinaire gerechten die strandtenten in IJmuiden voor u klaar zullen maken!

IJmuiden aan Zee is een van die weinige kustplaatsen die alle soorten havens bezit en benut. Dit is geen plaats voor massatoerisme maar hier integreer je in het kustleven van de bewoners. Het strand is uitzonderlijk breed en dat maakt het voor jonge gezinnen erg aantrekkelijk. Er is alle ruimte om te zwemmen, te spelen of te zonnen. Tevens worden er vele kinderfestiviteiten verzorgd, de kleintjes hoeven zich hier dus niet te vervelen terwijl u geniet van een hapje of drankje in een van de vele strandtenten!

Brunch

Klik hier voor meer informatie!

Workshops bij strandtenten IJmuiden

Palmbeach Events verzorgt meerdere sportieve workshop op, en rondom, het strand. Workshops die Palmbeach Events aanbied zijn; suppen, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleyballen, skimboarden, vliegeren en slacklinen. Voor ieder wat wils! Onze workshops zijn met elkaar te combineren. Hiermee vormt u workshoppakketten van 3 of 4,5 uur. Het ideale sportieve dagje uit voor u en uw gezelschap!

Catering bij strandtenten IJmuiden

Naast een hoop workshops biedt Palmbeach Events ook in samenwerking met aangesloten strandtenten in IJmuiden catering mogelijkheden aan. In overleg kunt u kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue. Dit kunt u ook nog eens combineren met een dranken arrangement. Aan de hand van de groepsgrootte en uw wensen zorgen wij voor een maaltijd die past bij uw uitje. Tijdens het uitje kunnen groepen tot 20 personen a la carte bestellen, voor groepen groter dan 20 personen wordt een buffet samengesteld.

Arrangementen bij strandtenten IJmuiden

Wilt u een volledig verzorgt uitje? Wij bieden verschillende soorten uitjes, zoals bedrijfsuitjes, familieuitjes, vrijgezellenuitjes en meer, in combinatie met bijvoorbeeld een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue en een volledig verzorgt dranken arrangement. In overleg kunt u een keuze maken tussen verschillende opties. U kunt kiezen voor workshoppakketten van 3 of 4,5 uur in combinatie met een catering arrangement en/of dranken arrangement. Alle arrangementen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar bij de aangesloten strandtenten in IJmuiden. Wanneer u uw uitje wilt houden bij een niet-aangesloten strandtent dan is dat uiteraard geen probleem. Neem dan contact met ons op en wij regelen uw uitje naar wens.Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Aangesloten strandtenten IJmuiden

Hier onder vindt je een compleet overzicht met de aangesloten strandtenten in IJmuiden.

Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.