Strandtenten Hoek van Holland

Strandtenten Hoek van Holland

Palmbeach Events organiseert uitjes op maat in heel Nederland. Wij bieden sportieve workshops, zoals suppen, surfen, longboarden en meer, aan in combinatie met cateringmogelijkheden. Wij zorgen voor een uitje dat aansluit op uw wensen en behoeften. Palm Beach Events werkt samen met strandtenten in Hoek van Holland die zorgen voor comfort, sfeer en ruimte voor uw uitje. U kunt heerlijk genieten van culinaire gerechten die strandtenten in Hoek van Holland voor u klaar zullen maken!

Het strand van Hoek van Holland, wat ook bekend staat als 'Rotterdam aan Zee', heeft een lengte van 3,5 km. en is ca. 250 m. breed. Achter het strand ligt een groot, ongerept en toegankelijk duingebied met meerdere fiets- en wandelroutes. Ook is er een pier te vinden waar men kan vissen. Luieren in het zand, badderen in de zee, lekker eten in een van de strandtenten of boten kijken op de Nieuwe Waterweg, er is altijd wel iets te doen!

Brunch

Klik hier voor meer informatie!

Workshops bij strandtenten Hoek van Holland

Palmbeach Events verzorgt meerdere sportieve workshop op, en rondom, het strand. Workshops die Palmbeach Events aanbied zijn; suppen, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleyballen, skimboarden, vliegeren en slacklinen. Voor ieder wat wils! Onze workshops zijn met elkaar te combineren. Hiermee vormt u workshoppakketten van 3 of 4,5 uur. Het ideale sportieve dagje uit voor u en uw gezelschap!

Catering bij strandtenten Hoek van Holland

Naast een hoop workshops biedt Palmbeach Events ook in samenwerking met aangesloten strandtenten in Hoek van Holland catering mogelijkheden aan. In overleg kunt u kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue. Dit kunt u ook nog eens combineren met een dranken arrangement. Aan de hand van de groepsgrootte en uw wensen zorgen wij voor een maaltijd die past bij uw uitje. Tijdens het uitje kunnen groepen tot 20 personen a la carte bestellen, voor groepen groter dan 20 personen wordt een buffet samengesteld.

Arrangementen bij strandtenten Hoek van Holland

Wilt u een volledig verzorgt uitje? Wij bieden verschillende soorten uitjes, zoals bedrijfsuitjes, familieuitjes, vrijgezellenuitjes en meer, in combinatie met bijvoorbeeld een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue en een volledig verzorgt dranken arrangement. In overleg kunt u een keuze maken tussen verschillende opties. U kunt kiezen voor workshoppakketten van 3 of 4,5 uur in combinatie met een catering arrangement en/of dranken arrangement. Alle arrangementen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar bij de aangesloten strandtenten in Hoek van Holland. Wanneer u uw uitje wilt houden bij een niet-aangesloten strandtent dan is dat uiteraard geen probleem. Neem dan contact met ons op en wij regelen uw uitje naar wens.Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Aangesloten strandtenten Hoek van Holland

Hier onder vindt je een compleet overzicht met de aangesloten strandtenten in Hoek van Holland.

Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.