Strandpaviljoens Noordwijk

Strandpaviljoens Noordwijk

Palmbeach Events organiseert uitjes op maat in heel Nederland. Wij bieden sportieve workshops, zoals suppen, surfen, longboarden en meer, aan in combinatie met cateringmogelijkheden. Wij zorgen voor een uitje dat aansluit op uw wensen en behoeften. Palm Beach Events werkt samen met strandtenten in Noordwijk die zorgen voor comfort, sfeer en ruimte voor uw uitje. U kunt heerlijk genieten van culinaire gerechten die strandtenten in Noordwijk voor u klaar zullen maken!

Het 13 km. lange strand van Noordwijk heeft twee boulevards, de moderne Koningin Wilhelminaboulevard en de meer traditionele Koningin Astridboulevard. De eerste heeft de meeste horecavoorzieningen. Naast de boulevards zijn er ook vele strandpaviljoens te vinden, 18 in totaal (april-sept.). Het strand van Noordwijk heeft in 2011 het internationaal keurmerk voor kustgemeenten behaald, de QualityCoast Award.

Brunch

Klik hier voor meer informatie!

Workshops bij strandpaviljoens Noordwijk

Palmbeach Events verzorgt meerdere sportieve workshop op, en rondom, het strand. Workshops die Palmbeach Events aanbied zijn; suppen, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleyballen, skimboarden, vliegeren en slacklinen. Voor ieder wat wils! Onze workshops zijn met elkaar te combineren. Hiermee vormt u workshoppakketten van 3 of 4,5 uur. Het ideale sportieve dagje uit voor u en uw gezelschap!

Catering bij strandpaviljoens Noordwijk

Naast een hoop workshops biedt Palmbeach Events ook in samenwerking met aangesloten strandpaviljoens in Noordwijk catering mogelijkheden aan. In overleg kunt u kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue. Dit kunt u ook nog eens combineren met een dranken arrangement. Aan de hand van de groepsgrootte en uw wensen zorgen wij voor een maaltijd die past bij uw uitje. Tijdens het uitje kunnen groepen tot 20 personen a la carte bestellen, voor groepen groter dan 20 personen wordt een buffet samengesteld.

Arrangementen bij strandpaviljoens Noordwijk

Wilt u een volledig verzorgt uitje? Wij bieden verschillende soorten uitjes, zoals bedrijfsuitjes, familieuitjes, vrijgezellenuitjes en meer, in combinatie met bijvoorbeeld een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue en een volledig verzorgt dranken arrangement. In overleg kunt u een keuze maken tussen verschillende opties. U kunt kiezen voor workshoppakketten van 3 of 4,5 uur in combinatie met een catering arrangement en/of dranken arrangement. Alle arrangementen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar bij de aangesloten strandpaviljoens in Noordwijk. Wanneer u uw uitje wilt houden bij een niet-aangesloten strandpaviljoen dan is dat uiteraard geen probleem. Neem dan contact met ons op en wij regelen uw uitje naar wens.Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Aangesloten strandpaviljoens Noordwijk

Hier onder vindt je een compleet overzicht met de aangesloten strandpaviljoens in Noordwijk.

Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.