Beachclubs Scheveningen

Beachclubs Scheveningen

Palmbeach Events organiseert uitjes op maat in heel Nederland. Wij bieden sportieve workshops, zoals suppen, surfen, longboarden en meer, aan in combinatie met cateringmogelijkheden. Wij zorgen voor een uitje dat aansluit op uw wensen en behoeften. Palm Beach Events werkt samen met strandtenten in Scheveningen die zorgen voor comfort, sfeer en ruimte voor uw uitje. U kunt heerlijk genieten van culinaire gerechten die strandtenten in Scheveningen voor u klaar zullen maken!

Scheveningen bestaat uit twee delen, het Noorderstrand en het Zuiderstrand. Ten noorden van de haven van Scheveningen bevindt zich het drukke toeristische Noorderstrand met de Scheveningse pier, de boulevard en het Kurhaus. Het Zuiderstrand bevindt zich ten zuiden van de haven en is een stuk rustiger. Overal in Scheveningen zijn leuke/gezellige beachclubs te vinden. Er is voor ieder wat wils!

Brunch

Klik hier voor meer informatie!

Workshops bij beachclubs Scheveningen

Palmbeach Events verzorgt meerdere sportieve workshop op, en rondom, het strand. Workshops die Palmbeach Events aanbied zijn; suppen, surfen, longboarden, bodyboarden, beachvolleyballen, skimboarden, vliegeren en slacklinen. Voor ieder wat wils! Onze workshops zijn met elkaar te combineren. Hiermee vormt u workshoppakketten van 3 of 4,5 uur. Het ideale sportieve dagje uit voor u en uw gezelschap!

Catering bij beachclubs Scheveningen

Naast een hoop workshops biedt Palmbeach Events ook in samenwerking met aangesloten beachclubs in Scheveningen catering mogelijkheden aan. In overleg kunt u kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue. Dit kunt u ook nog eens combineren met een dranken arrangement. Aan de hand van de groepsgrootte en uw wensen zorgen wij voor een maaltijd die past bij uw uitje. Tijdens het uitje kunnen groepen tot 20 personen a la carte bestellen, voor groepen groter dan 20 personen wordt een buffet samengesteld.

Arrangementen bij beachclubs Scheveningen

Wilt u een volledig verzorgt uitje? Wij bieden verschillende soorten uitjes, zoals bedrijfsuitjes, familieuitjes, vrijgezellenuitjes en meer, in combinatie met bijvoorbeeld een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue en een volledig verzorgt dranken arrangement. In overleg kunt u een keuze maken tussen verschillende opties. U kunt kiezen voor workshoppakketten van 3 of 4,5 uur in combinatie met een catering arrangement en/of dranken arrangement. Alle arrangementen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar bij de aangesloten beachclubs in Scheveningen. Wanneer u uw uitje wilt houden bij een niet-aangesloten beachclub dan is dat uiteraard geen probleem. Neem dan contact met ons op en wij regelen uw uitje naar wens.Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Aangesloten beachclubs Scheveningen

Hier onder vindt je een compleet overzicht met de aangesloten beachclubs in Scheveningen.

Staat uw strandtent er niet tussen en heeft u interesse in een samenwerking met Palmbeach Events? Bezoek dan onze partner pagina

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.