Palmbeach Events

Palm Beach Events

Palmbeach is sinds 2004 gespecialiseerd in het compleet verzorgen van sportieve (bedrijfs) uitjes in Nederland. Als evenementenbureau hebben we samenwerkingsverbanden in heel Nederland. Uniek is het all-in workshoppakket van 2,5 of 3,5 uur welke u eenvoudig kunt combineren met de diverse cateringmogelijkheden.

surf-wedstrijden-asp

Diverse locaties in Nederland

Palm Beach Events organiseert uitjes op verschillende locaties in Nederland. Wij zijn zeer flexibel en kunnnen uw uitje organiseren op locatie naar keuze. Onder het kopje locaties vindt u een overzicht van de aangesloten locaties.

All-in Palmbeach workshop pakket

Om uw personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellefeest tot een succes te maken bieden we 2 workshoppakketten van 2 en 3,5 uur. Bij het boeken van een workshoppakket kunnen uw deelnemers op de dag van het evenement onbeperkt diverse workshops doen. Eerst zal de groep worden verdeeld in kleine groepjes van 6-10 personen, welke allen een eigen instructeur krijgen. Elk groepje bepaald in overleg met de instructeur welke workshops zullen plaatsvinden. Als standaard workshops bieden we aan: Golfsurfen, Suppen, Bodyboarden, Skimboarden, Volleyballen, Vliegeren, Beachvolleyballen en Longboarden. Door ons diverse workshopaanbod bent u gegarandeert van succes bij alle weersomstandigheden en bij de diverse wensen van de groep. Uiteraard zijn er in overleg nog vele andere workshops mogelijk zoals bijvoorbeeld: cocktails maken, joga, Capouira of bierproeven.

Kies uit de leukste sportieve arrangementen op het strand van Scheveningen.

Bodyboarden

Workshop Instructeurs team

Palmbeach events werkt met een team van zeer sportieve instructeurs, dit zijn echte beachboys en beachgirls. Zij zullen hun groep begeleiden en een zo leuk mogelijk programma met hun groepje maken. Het team staat 7 dagen per week in de ochtend, middag en avond klaar om workshops te geven in het Nederlands, Engels of Duits.

Palm Beach Events

Bezoekadres Korte Beestenmarkt 1, 2512 GP Den Haag

Postadres Korte Beestenmarkt 1, 2512 GP Den Haag
KVK nummer 57921032
BTW nummer 161 020 975 B03
Rabobankrekeningnr: NL51 RABO 01 32 676 125

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.