Catering Den Haag / Scheveningen Palmbeach events

Catering

Naast een hoop workshops biedt Palm Beach Events ook in samenwerking met verschillende strandtenten catering mogelijkheden aan. In overleg kunt u kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch, diner of barbecue. Dit kunt u ook nog eens combineren met een drankarrangement. Aan de hand van de groepsgrootte en uw wensen zorgen wij voor een maaltijd die past bij uw uitje. Tijdens het uitje kunnen groepen tot 20 personen a la carte bestellen, voor groepen groter dan 20 personen wordt een buffet samengesteld.

Ontbijt

Als u een ontbijt tijdens uw uitje wilt heeft u keus uit een basic ontbijt of een deluxe ontbijt. U heeft keuze uit verschillende broodsoorten, beleg en drinken.

Brunch

Geniet tijdens uw uitje van een heerlijke brunch die wordt aangeboden door verschillende strandtenten. Voor de brunch zijn er volop mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u in overleg bepalen wat er geserveerd wordt. U kunt denken aan een brunch met verschillende broodsoorten, warme maaltijden, verse groente en fruit. U heeft keus uit een basic brunch of een deluxe brunch.

Lunch

Tussen de workshops even bijkomen met een lunch, dit kan bij de aangesloten strandtenten. U kunt heerlijk genieten van een basic lunch of een deluxe lunch aan het strand. Afhankelijk van de groepsgrootte kan er overlegd worden over het menu.

Barbecue

Wilt u tijdens uw uitje ook nog eens genieten van de ondergaande zon in combinatie met een overheerlijke barbeque? Palm Beach Events kan hier voor zorgen. U heeft keuze uit een basic barbecue of een deluxe barbecue. Om er een complete barbecue van te maken kunt u dit ook combineren met een drank arrangement. In overleg kunnen wij aan uw wensen en eisen voldoen.

Diner

Een intensieve dag af sluiten, kan met een culinair diner. Dankzij aangesloten strandtenten zijn er veel mogelijkheden voor een diner. U kunt kiezen uit verschillende soorten keukens en uit een basic of een deluxe diner.

Drank arrangement

Heerlijk nagenieten met een drankje na de sportieve workshops? U kunt kiezen uit een van onze drank arrangementen en de duur daarvan. U kunt denken aan binnen-of buitenlands gedestilleerde drankarrangementen. In overleg kunnen wij dit natuurlijk op uw wensen en eisen aan sluiten.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.