Bodyboardlessen

Bodyboardles bij Palmbeach events

Bodyboardles Zuid-Holland

Bodyboarden is ontstaan vanuit het surfen. Door de kleine en bredere vorm van het board, is bodyboarden makkelijk te leren. Bij het bodyboarden blijf je liggen en laat je jezelf voortbewegen door de golven. Het leuke aan bodyboarden is dat de basis snel te leren is, na de basistechnieken kunt u eindeloos variëren met tricks. Deze les is daarom voor iedereen uitdagend en leuk!

U kunt de bodyboardles in Zuid-Holland los volgen of combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden in een lespakket. Bij Palmbeach Events zijn verschillende lespakketten mogelijk van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de bodyboardles op het strand van Zuid-Holland, uiteraard is het mogelijk de bodyboardles en overige workshops te volgen in diverse badplaatsen naar keuze. Combineer de bodyboardles of het lespakket met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de bodyboardles Zuid-Holland

• Introductie van de bodyboardles
• Passen van wetsuits (indien nodig)
• Uitdelen van de bodyboards
• Warming up
• Uitleg van de bodyboard basics
• Bodyboarden
• Afsluiting van de les Bodyboarden

Bodyboardles in Zuid-Holland
Lees meer over de bodyboardles in Zuid-Holland, klik hier!


Begeleiding en materialen bodyboardles Zuid-Holland

De bodyboard lessen worden begeleid door ervaren en gemotiveerde leraren. Door de jaren lange ervaring van de bodyboard leraren heeft u de garantie dat de [[bodyboardlessen]] leuk en leerzaam zijn. De lessen bodyboarden zijn allemaal inclusief materiaal: wetsuit en bodyboard op een locatie naar keuze.

Bodyboardles in Zuid-Holland

Combineer de bodyboardles met diverse andere sportieve workshops

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De bodyboardles kan gecombineerd worden met andere lessen. Het les pakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beachevents aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald door de hoeveelheid uur dat u kiest.

Locatie bodyboardles

De bodyboardles wordt gegeven bij aangesloten locaties in Zuid-Holland, Palm Beach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactgegevens.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.

© 2004 - 2012 Palm Beach Events