Bodyboarden

Bodyboarden bij Palmbeach events

Bodyboarden Den Haag

Bodyboarden is ontstaan vanuit het surfen. Door de kleine en bredere vorm van het board, is bodyboarden makkelijk te leren. Bij het bodyboarden blijf je liggen en laat je jezelf voortbewegen door de golven. Het leuke aan bodyboarden is dat de basis snel te leren is, na de basistechnieken kunt u eindeloos variëren met tricks. Deze les is daarom voor iedereen uitdagend en leuk!

U kunt het bodyboarden in Den Haag los volgen of combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden in een lespakket. Bij Palmbeach Events zijn verschillende lespakketten mogelijk van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het bodyboarden op het strand van Den Haag, uiteraard is het mogelijk het bodyboarden en overige workshops te volgen in diverse badplaatsen naar keuze. Combineer het bodyboarden of het lespakket met onze cateringmogelijkheden.

Programma van het bodyboarden Den Haag

• Introductie van het bodyboarden
• Passen van wetsuits (indien nodig)
• Uitdelen van de bodyboards
• Warming up
• Uitleg van de bodyboard basics
• Bodyboarden
• Afsluiting van de les Bodyboarden

Bodyboarden in Den Haag
Lees meer over het bodyboarden in Den Haag, klik hier!


Begeleiding en materialen bodyboarden Den Haag

De bodyboard lessen worden begeleid door ervaren en gemotiveerde leraren. Door de jaren lange ervaring van de bodyboard leraren heeft u de garantie dat de het bodyboarden leuk en leerzaam is. De lessen bodyboarden zijn allemaal inclusief materiaal: wetsuit en bodyboard op een locatie naar keuze.

Bodyboardles in Den Haag

Combineer het bodyboarden met diverse andere sportieve workshops

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het bodyboarden kan gecombineerd worden met andere lessen. Het les pakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beachevents aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald door de hoeveelheid uur dat u kiest.

Locatie bodyboarden

Het bodyboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Den Haag, Palm Beach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactgegevens.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.

© 2004 - 2012 Palm Beach Events