bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

Bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer bij een bedrijfsuitje vliegeren, het vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor een sportief vlieger bedrijfsuitje! Ervaar nu de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait!

Een bedrijfsuitje vliegeren in Nederland kunt u als los uitje boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop vliegeren organiseren we aan het strand van Nederland, wij bieden u de mogelijkheid om de workshop vliegeren en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Een bedrijfsuitje vliegeren en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van een bedrijfsuitje vliegeren Nederland


• Introductie van het bedrijfsuitje vliegeren
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van het bedrijfsuitje vliegeren

de vlieger tijdens een bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

Lees meer over het bedrijfsuitje Vliegeren, klik hier!Begeleiding en materialen bedrijfsuitje vliegeren Nederland

cursist tijdens een bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

Bij Palmbeach Events worden alle uitjes begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van een bedrijfsuitje vliegeren, net als alle andere uitjes, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van het uitje, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer een bedrijfsuitje vliegeren met andere sportieve workshops

wedstrijd bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van het bedrijfsuitje vliegeren

bedrijfsuitje vliegeren in Nederland

Een bedrijfsuitje vliegeren wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.