Workshop surfen in [[Nederland]]

Bedrijfsuitje Surfen

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief bedrijfsuitje ga je surfen aan de kust van Nederland. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

Een bedrijfsuitje surfen is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Wij bieden de mogelijkheid om de workshop surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De losse workshop surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van een workshop surfen tijdens een bedrijfsuitje

• Introductie van de workshop surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de Workshop surfen

bedrijfsuitje surfen | Palmbeach Events

Lees meer over het bedrijfsuitje surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal tijdens uw bedrijfsuitje surfen

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens het bedrijfsuitje surfen, de basics van het surfen. De workshop surfen tijdens uw bedrijfsuitje is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van uw bedrijfsuitje!

Begeleiding en materiaal bedrijfsuitje surfen

Combineer de workshop surfen met diverse sportieve workshops tijdens uw bedrijfsuitje

bedrijfsuitje surfen combineren met meedere workshops

De bedrijfsuitjes hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Tijdens uw bedrijfsuitje kunt u alle workshops die Palm Beach events aanbied combineren. Het aantal workshops wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van het bedrijfsuitje surfen

Het bedrijfsuitje surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.