bedrijfsuitje suppen Nederland

Bedrijfsuitje suppen in Nederland

Suppen staat voor Stand Up Paddle, en is een vorm van surfen waarbij men op een supboard staat en zich voortbeweegt met een paddle. Door de balansoefeningen en het peddelen tijdens het suppen traint u uw buik, billen en bovenarmen. Een bedrijfsuitje suppen is niet alleen leuk, uitdagend én sportief maar is ook nog eens een complete workout voor het hele lichaam!

Een bedrijfsuitje suppen in Nederland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de workshop suppen aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het suppen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het suppen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van een bedrijfsuitje suppen Nederland

• Introductie van het bedrijfsuitje suppen
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de SUP-boards en SUP-paddle's
• Uitleg basics van het suppen
• Oefenen met staan/balanceren in het water
• Suppen
• Afsluiting van het bedrijfsuitje suppen

Een bedrijfsuitje suppen in Nederland

Lees meer over het bedrijfsuitje suppen, klik hier!Begeleiding en materialen bedrijfsuitje suppen Nederland

Onder begeleiding van enthousiaste en ervaren leraren kunt u een bedrijfsuitje suppen in Nederland volgen of op locatie naar keuze. Door onze ervaren leraren kunnen wij garanderen dat een bedrijfsuitje suppen bij Palmbeach Events van hoge kwaliteit is. Tijdens het bedrijfsuitje suppen kunt u gebruik maken van onze materialen: wetsuit, SUP en paddle.


Combineer een bedrijfsuitje suppen met sportieve workshops

De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief bedrijfsuitje van maken!

suppen tijdens een bedrijfsuitje suppen Nederland

Locatie bedrijfsuitje suppen

Een bedrijfsuitje suppen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.


Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.