Skimboarder op een golf tijdens de workshop skimboarden Nederland

[-Arrangement-] skimboarden in Nederland

Tijdens het bedrijfsuitje skimboarden ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens het bedrijfsuitje skimboarden focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens een bedrijfsuitje skimboarden in Nederland!

Het bedrijfsuitje skimboarden in Nederland is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Een bedrijfsuitje skimboarden wordt aan het strand van Nederland gehouden, wij bieden het bedrijfsuitje skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. Het bedrijfsuitje skimboarden of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van het bedrijfsuitje skimboarden in Nederland

• Introductie van het bedrijfsuitje skimboarden
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor het skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van het bedrijfsuitje skimboarden


Lees meer over het bedrijfsuitje skimboarden, klik hier!

Begeleiding en materialen bedrijfsuitje skimboarden Nederland

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden in Nederland. Door de ervaring die de instructeurs van Palmbeach Events hebben kunt u er zeker van zijn dat de lessen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens het bedrijfsuitje skimboarden in Nederland zorgen wij voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).Combineer een bedrijfsuitje skimboarden met andere sportieve workshops

Cursist tijdens een bedrijfsuitje skimboarden

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Een bedrijfsuitje skimboarden wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.Locatie van het bedrijfsuitje skimboarden

Een bedrijfsuitje skimboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie bedrijfsuitje skimboarden


Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bedrijfsuitje skimboarden? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.