Bedrijfsuitje beachvolleybal

bedrijfsuitje Beachvolleyballen

Het bedrijfsuitje beachvolleybal is een variant van het zaalvolleybal maar dan op het strand. Tijdens het bedrijfsuitje beachvolleyballen gelden andere regels, deze regels worden haarfijn uitgelegd door de instructeurs die u begeleiden. Tijdens het bedrijfsuitje beachvolleyballen werk je samen in een teamverband. Je leert samenwerken en communiceren. Gezelligheid staat tijdens een bedrijfsuitje centraal, maar je gaat natuurlijk ook de rivialiteit aan met de andere teams. Moge het beste team winnen!

Een workshop beachvolleybal is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het bedrijfsuitje beachvolleybal wordt aan het strand gehouden, wij bieden het bedrijfsuitje beachvolleybal ook aan op een locatie naar keuze. De workshop beachvolleybal of een lespakket is goed te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van het bedrijfsuitje beachvolleybal

• Introductie en uitleg spelregels
• Vorming van teams
• Warming-up
• Beachvolleyballen
• Afsluiting van de workshop beachvolleybal

Lees meer over het bedrijfsuitje beachvolleybal, klik hier!Begeleiding en materialen bedrijfsuitje beachvolleybal

Het bedrijfsuitje beachvolleybal wordt gegeven door enthousiaste en ervaren leraren. Tijdens het bedrijfsuitje beachvolleybal raden wij u aan makkelijke kleding aan te trekken. Wij zorgen voor de volleybalnetten, volleyballen en natuurlijk de scheidsrechters.


Combineer tijdens uw bedrijfsuitje de workshop beachvolleybal met andere sportieve workshops

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop beachvolleybal wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur van het les pakket.

Bedrijfsuitje beachvolleybal bij Palmbeach Events

Locatie bedrijfsuitje beachvolleybal

Het bedrijfsuitje beachvolleybal wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland, Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke wensen heeft kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de workshops en de mogelijkheden? Klik hier voor onze contactinformatie of vul het contactformulier in.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.