Bedrijfsuitje Nederland Palmbeach events

Bedrijfsuitje strand Nederland

Palm Beach Events is gespecialiseerd in het verzorgen van complete bedrijfsuitjes op het strand van Nederland. Combineer uw bedrijfsuitje met meerdere sportieve workshops en catering mogelijkheden. U kunt bij onze mobiele school kiezen uit suppen, bodyboarden, vliegeren, beachvolleybal, golfsurfen, longboarden en slacklinen. Wij bieden diverse workshoppakketten aan bij de aangesloten strandtenten in Nederland. Onder begeleiding van instructeurs leert u de basisbeginselen van de workshops en wordt de teamspirit versterkt. Bij uw bedrijfsuitje gebruik maken van de catering mogelijkheden, stel zelf eenvoudig uw bedrijfsuitje samen en vraag een offerte aan.

Alles over de Bedrijfsuitje                 |                 Mogelijke workshops tijdens uw Bedrijfsuitje

Combineer meerdere workshops tijdens uw bedrijfsuitje!

Workshop tijdens uw bedrijfsuitje Nederland

Het boeken van uw bedrijfsuitje is in een handomdraai geregeld. U kiest de tijdsduur van de workshop of workshoppakket. In overleg met de instucteur kunt u op de dag van uw bedrijfsuitje zelf een keus maken uit de workshops die u wilt volgen. Dit vanwege het feit dat sommige workshops door weersomstandigheden niet door kunnen gaan. Natuurlijk zorgen wij voor alternatieve workshops die op uw eisen en wensen aansluiten. Uw bedrijfsuitje gaat gegarandeerd door!

Bedrijfsuitje met catering

Tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsuitje kunt u gebruik maken van de cateringmogelijkheden van de door u geselecteerde strandtent. Met een bedrijfsuitje tot 20 personen kunt a la carte bestellen. Voor bedrijfsuitjes groter dan 20 personen wordt er een buffet samengesteld. Ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een drankarrangement tijdens uw bedrijfsuitje.

Catering inclusief bedrijfsuitje aan het strand van Nederland

Strandtenten bedrijfsuitje

bedrijfsuitje Nederland

De bedrijfsuitjes bieden we (o.a.) aan op het strand in Nederland. We werken samen met diverse strandtenten, natuurlijk is het ook mogelijk het uitje te organiseren op een locatie naar keuze.

Bedijfsuitje bij Palm Beach Events

Palm Beach Events verzorgd uw bedrijfsuitje op maat, of het nou om een bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenuitje of kinderfeestje gaat alles is mogelijk. Palm Beach Events verzorgd uw uitje tot in de puntjes. Wij werken enkel met ervaren instructeurs om de kwaliteit van de workshops te waarborgen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Mogelijke workshops tijdens uw Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Suppen Nederland

Suppen is één van de nieuwste en nu al populairste boardsporten van dit moment. Net als bij surfen staat men op een surfboard. Het surfboard bij Suppen is echter langer en breder. Nog een verschil is het gebruik van een peddel waarmee er over het water gecruised kan worden. Ook de waaghalzen komen aan hun trekken want bij het suppen kunnen er ook golfjes gepakt worden.

Bedrijfsuitje Bodyboarden in Nederland

Laat u liggend op een bodyboard mee voeren met de golven en ervaar de snelheid en de adrenaline van het bodyboarden. Omdat het bodyboard korter en breder is dan van een gewoon surfboard is het makkelijk om balans te houden. Dit in combinatie met de liggende houding maakt deze sport voor bijna iedereen geschikt. Kleine tot gemiddelde golven zijn ideaal om goed te kunnen bodyboarden.

bedrijfsuitje bodyboarden Nederland

Bedrijfsuitje Beachvolleybal in Nederland

Hak je collega Beach volleyballers in de pan tijdens een wedstrijdje beachvolleyballen! De instructeurs zullen de groep van coole tips & tricks voorzien waardoor u aan het einde van de Bedrijfsuitje echt alles kan met een beachvolleybal! Mocht het weer wat minder goed geschikt zijn voor beachvolleybal kan de groep op elk moment altijd nog kiezen voor één van onze andere workshops.

bedrijfsuitje beachvolleybal Nederland

Bedrijfsuitje Golfsurfen Nederland

Heeft u ook altijd al eens op een surfplank willen staan? Durf nu samen met uw collega's de uitdaging aan te gaan en leer uw grenzen te verleggen. Dankzij onze ervaren instructeurs lijkt deze uitdagende sport een stuk makkelijker. Het golfsurfen zal dan ook niet snel als te moeilijk worden ervaren. Deze Bedrijfsuitje gaat bijna altijd door want er zijn enkel golven nodig om deze Bedrijfsuitje tot een succes te maken.

bedrijfsuitje surfen Nederland

Bedrijfsuitje Longboarden Nederland

Bij dit Bedrijfsuitje surft u letterlijk over het asfalt! Een longboard is een lang skateboard met grotere wieltjes en is daardoor makkelijker dan skateboarden. Als het te snel gaat zoals bij een heuvel of met krachtige wind kunt u altijd nog gaan zitten. De basics van het Longboarden zijn makkelijk onder de knie te krijgen waardoor het voor veel een makkelijk toegankelijke sport is.

bedrijfsuitje longboarden Nederland

Bedrijfsuitje Skimboarden Nederland

Gooi het skimboard voor je uit in het water. Spring vervolgens met een goede snelheid het board op en laat je meevoeren over het water. Een skimboard is smaller en kleiner in vergelijking met een surfboard. Het skimboarden bij onze workshops wordt gedaan op een klein laagje water. De basics van het skimbaorden zijn makkelijk onder de knie te krijgen en daarom is deze Bedrijfsuitje geschikt voor jong en oud!

Bedrijfsuitje Vliegeren strand Nederland

Voel de ongelofelijke kracht van de zeewind in Nederland tijdens een Bedrijfsuitje Powerkiten! Bestuur deze reusachtige vliegers op de verschillende stranden. Wij beschikken over kleine tot grote kites waardoor het powerkiten voor iedereen toegankelijk is. Bij deze sport wordt het coördinatievermogen en de kracht van de groep goed getest! Het powerkiten wordt dan ook wel vliegeren voor volwassenen genoemd. Een beetje wind is het enige wat er nodig is om deze Bedrijfsuitje tot een succes te maken. Als het weer niet meezit kan er altijd nog voor één van onze andere workshops gekozen worden.

bedrijfsuitje vliegeren Nederland

Bedrijfsuitje Slacklinen Nederland

Durft u over een gespannen koord te lopen terwijl uw collega's en vrienden toekijken? Ga met hen de uitdaging aan tijdens een Bedrijfsuitje Slacklinen! Niemand blijft aan de kant staan want iedereen kan over zo'n slackline lopen. Zo kan de breedte, lengte en hoogte van het koord op elk niveau aangepast worden. Deze sport kan bij vrijwel elk weertype doorgaan. Ook wanneer het weer niet meewerkt hebben wij genoeg alternatieven waar de groep uit kan kiezen.

bedrijfsuitje slacklinen Nederland

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.