Vliegerwinkels

Bent u van plan om een vlieger of powerkite aan te schaffen? Of wilt u meer advies ontvangen over de aanschaf van materialen? Dan kunt u hieronder aan aantal suggesties vinden van winkels waar u terecht kunt voor de aanschaf van, en advies over, al uw vlieger benodigdheden

kite-winkels

Vlieger Planet

Dé vlieger specialist en de grootste vlieger winkel van Nederland. Naast alle vlieger benodigdheden vindt men hier ook artikelen voor als er even geen wind is. Met een snelle levering hoeft u niet lang te wachten voordat u kunt beginnen met vliegeren. Van stuntvliegers tot powerkites, bij Vlieger Planet vindt u zeker wat u zoekt!
www.vlieger-planet.nl

vlieger planet

't Coraaltje vliegers

Voor alles rondom de vliegersport gaat u naar 't Coraaltje Vliegers. Van vliegers tot blokarten, u vindt het bij deze kitesurf- en vliegershop.
www.vliegers.com

Vliegerwinkel 't coraaltje

De vliegershop

Al meer dan 19 jaar een begrip in Leiden. Een boeiend assortiment aan vliegers en accessoires, enthousiast personeel dat met hun vakkennis de juiste adviezen kan geven en een ruim aanbod aan verwante artikelen. De Vliegershop in Leiden heeft alles te bieden aan beginnende en ervaren Vliegeraars. Op zoek naar uw eerste vlieger of bent u een doorgewinterde beoefenaar van de vliegersport en zoekt u accessoires of een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens de website of kom langs bij De Vliegershop aan de Turfmarkt 2 te Leiden.
www.vliegershop.nl

De vliegershop Leiden

Joe's Vliegerwinkel

Al meer dan 25 jaar is Joe's Vliegerwinkel een begrip in Amsterdam. Het is de specialist op gebied van eenlijners, stunt/trick vliegers en powerkites. Ook verkoopt Joe's Vliegerwinkel buggy's. Voor de vliegersportbeoefenaar in Amsterdam is dit een uitstekende winkel om advies te krijgen over vliegers of de aanschaf van vliegers.
www.joesvliegerwinkel.nl

kite-joesvliegerwinkel

Luchtwerk

Voor de vliegeraar die op zoek is naar alles rondom vliegeren is Luchtwerk in Rotterdam een goede winkel om eens te bezoeken. Luchtwerk richt zich niet alleen op stunt/trick vliegers, powerkites en eenlijners maar het is tevens een jongleer specialist. Daarnaast is er van alles te vinden in de winkel, als het maar vliegt. Deze winkel is zeker een bezoekje waard als u zit te denken om te beginnen met vliegeren of een nieuw speeltje dat vliegt zoekt.
www.luchtwerk.nl

Vliegerwinkel luchtwerk

Vliegerbedrijf De Paddenstoel

Bij Vliegerbedrijf De Paddenstoel kunt u eenlijners, stunt/trick vliegers, powerkites maar ook grotere siervliegers kopen. Naast alle vliegers zijn er ook vlieger gerelateerde producten zoals kleding en buggy's te verkrijgen. Bent u op zoek naar een ervaring die iets verder gaat dan vliegeren alleen? Neem dan eens een kijkje bij vliegerbedrijf De Paddenstoel.
www.depaddestoel.nl

Vliegerbedrijf de Paddestoel

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.