de workshop vliegeren in Noordwijk

Workshop vliegeren in Noordwijk

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer bij de workshop vliegeren, het vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor een sportief vlieger uitje! Ervaar nu de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait!

De workshop vliegerenn in Noordwijk kunt u als losse les boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop vliegeren organiseren we aan het strand van Noordwijk, wij bieden u de mogelijkheid om de workshop vliegeren en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De workshop vliegeren en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de workshop vliegeren Noordwijk


• Introductie van de workshop vliegeren
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van de workshop vliegeren

de vlieger tijdens de workshop vliegeren in Noordwijk

Lees meer over de workshop Vliegeren, klik hier!Begeleiding en materialen workshop vliegeren Noordwijk

cursist tijdens de workshop vliegeren in Noordwijk

Bij Palmbeach Events worden alle uitjes begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van de workshop vliegeren, net als alle andere workshop, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van het uitje, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer de workshop vliegeren met andere sportieve workshops

wedstrijd workshop vliegeren in Noordwijk

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van de workshop vliegeren

workshop vliegeren in Noordwijk

De workshop vliegeren wordt gegeven bij aangesloten locaties in Noordwijk. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.