Vrijgezellenuitje workshop longboarden Nederland

Vrijgezellenuitje longboarden in Nederland

Volg bij Palmbeach Events het populaire vrijgezellenuitje longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden in Nederland en leer alles over longboarden. Het vrijgezellenuitje longboarden is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

Het vrijgezellenuitje longboarden is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het vrijgezellenuitje longboarden aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het vrijgezellenuitje longboarden en overige uitjes te volgen op een plaats naar keus. Het vrijgezellenuitje longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van het vrijgezellenuitje longboarden

• Introductie van het vrijgezellenuitje longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van het vrijgezellenuitje longboarden

Het vrijgezellenuitje longboarden Nederland

Lees meer over het vrijgezellenuitje longboarden, klik hier!


Begeleiding en materiaal vrijgezellenuitje longboarden

Het vrijgezellenuitje longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. Het vrijgezellenuitje is inclusief longboards en bescherming.

leer longboarden tijdens een vrijgezellenuitje longboarden in Nederland

Combineer een vrijgezellenuitje longboarden met andere sportieve workshops

longboard vrijgezellenuitje longboarden Nederland
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal workshops wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie vrijgezellenuitje longboarden

Een vrijgezellenuitje longboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.