Vlieger met ondergaande zon bij de vliegerschool Bloemendaal

De vliegerschool in Bloemendaal

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer bij de vliegerschool te vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij de vliegerschool van Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor vlieger lessen! Ervaar de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait.

Het vliegeren bij de vliegerschool in Bloemendaal kunt u als losse les boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het vliegeren bij de vliegerschool organiseren we aan het strand van Bloemendaal, wij bieden u de mogelijkheid om het vliegeren bij de vliegerschool en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het vliegeren en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.Programma van de les vliegeren bij de vliegerschool Bloemendaal


• Introductie van de les vliegeren
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van de les vliegeren

les vliegeren/powerkiten bij de vliegerschool in Bloemendaal

Lees meer over de les vliegeren bij de vliegerschool, klik hier!Begeleiding en materialen vliegerschool Bloemendaal

vliegerles vliegerschool Bloemendaal

Bij de vliegerschool van Palmbeach Events worden alle lessen begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van een les vliegeren bij de vliegerschool, net als alle andere lessen, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van de les, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer het vliegeren bij de vliegerschool met andere sportieve workshops

de vliegerschool Bloemendaal

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van de vliegerschool

les kiting

De vliegerles bij de vliegerschool wordt gegeven bij aangesloten locaties in Bloemendaal. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.