Vlieger met ondergaande zon

Vliegerles in Scheveningen

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer bij vliegerles te vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor een sportieve vlieger les! Ervaar de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait.

De vliegerles in Scheveningen kunt u als losse les boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De vliegerles organiseren we aan het strand van Scheveningen, wij bieden u de mogelijkheid om de vliegerles en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De vliegles en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de vliegerles Scheveningen


• Introductie van de vliegerles
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van de vliegerles

vliegerles/powerkiten in Scheveningen
Lees meer over de vliegerles, klik hier!


Begeleiding en materialen vliegerles Scheveningen

cursist tijdens de vliegerles in Scheveningen

Bij Palmbeach Events worden alle lessen begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van de vliegerles, net als alle andere lessen, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van de les, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer de vliegerles met meerdere workshops

combinatie vliegerles in Scheveningen

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van de vliegerles

locatie van de vliegerles in Scheveningen
De vliegerles wordt gegeven bij aangesloten locaties in Scheveningen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.