Vliegeren met ondergaande zon in Hoek van Holland

Vliegeren in Hoek van Holland

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor een sportief vlieger uitje! Ervaar nu de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait.

Het vliegeren in Hoek van Holland kunt u als losse les boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het vliegeren organiseren we aan het strand van Hoek van Holland, wij bieden u de mogelijkheid om het vliegeren en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het vliegeren en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma het vliegeren Hoek van Holland


• Introductie van het vliegeren
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van het vliegeren

het vliegeren/powerkiten

Lees meer over het vliegeren, klik hier!Begeleiding en materialen vliegeren Hoek van Holland

Vliegeren in Hoek van Holland

Bij Palmbeach Events worden alle uitjes begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van het vliegeren, net als alle andere workshop, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van het uitje, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer het vliegeren met andere sportieve workshops

vliegeren aan het strand van Hoek van Holland

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van het vliegeren

workshop vliegeren in Hoek van Holland
Het vliegeren wordt gegeven bij aangesloten locaties in Hoek van Holland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.