Surfschool in IJmuiden

Surfschool IJmuiden

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van IJmuiden. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

Leer surfen bij de surfschool IJmuiden. Het surfen is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De surfschool organiseert het surfen aan het strand van IJmuiden, ook bieden wij de mogelijkheid om het surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma surfles van de surfschool IJmuiden

• Introductie van de surfles
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de surfles

Surfschool IJmuiden op het strand

Lees meer over de surfschool, klik hier!Begeleiding en materiaal surfschool IJmuiden

De surfschool van Palmbeach Events werkt alleen met gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs zullen u alle basics aanleren tijdens het surfen. Ook zorgt Palmbeach Events voor alle benodigde materialen zodat u optimaal kunt genieten van het surfen bij de surfschool.

Begeleiding en materiaal bij de surfschool in IJmuiden

Combineer surfen bij de surfschool met andere sportieve workshops

les pakket surfen bij surfschool IJmuiden

De lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie surfles bij de surfschool

Het surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in IJmuiden. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.