Surfles in Zandvoort

Surfles Zandvoort

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van Zandvoort. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

De surflessen in Zandvoort is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de surflessen aan het strand van Zandvoort, wij bieden de mogelijkheid om de surflessen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De surflessen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de surfles Zandvoort

• Introductie van de surfles
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de surfles

Surfles aan het strand van Zandvoort

Lees meer over de surfles, klik hier!Begeleiding en materiaal surfles Zandvoort

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens de surfles in Zandvoort, de basics van het surfen. De surfles is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van de surfles!

Begeleiding en materiaal bij de surfles in Zandvoort

Combineer de surfles met andere sportieve workshops

les pakket surfles Zandvoort

De lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van de surfles

De surfles wordt gegeven bij aangesloten locaties in Zandvoort. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.