Het surfen in Hoek van Holland

Leer surfen in Hoek van Holland

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van Hoek van Holland. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

Het surfen in Hoek van Holland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het surfen aan het strand van Hoek van Holland, wij bieden de mogelijkheid om het surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van het surfen Hoek van Holland

• Introductie van het surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van het surfen

Surfen aan de stranden van Hoek van Holland

Lees meer over het surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal surfen Hoek van Holland

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens het surfen in Hoek van Holland, de basics van het surfen. Het surfen is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van het surfen!

Begeleiding en materiaal bij het surfen in Hoek van Holland

Combineer het surfen met andere sportieve workshops

workshop pakket surfen Hoek van Holland

De lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van het surfen

Het surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Hoek van Holland. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.