Skimboarder op een golf tijdens het skimboarden bij de skimboardschool Nederland

De skimboardschool Nederland

Tijdens het skimboarden bij de skimboardschool ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens het skimboarden bij de skimboardschool focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens het skimboarden in Nederland!

Het skimboarden bij de skimboardschool in Nederland is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop skimboarden wordt aan het strand van Nederland gehouden, wij bieden het skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. Het skimboarden of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van de skimboardschool in Nederland

• Introductie van het skimboarden bij de skimboardschool
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor het skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van het skimboarden bij de skimboardschool

Uitleg van het skimboarden

Lees meer over de skimboardschool, klik hier!

Begeleiding en materialen tijdens het skimboarden bij de skimboardschool

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden. Door de ervaring die de instructeurs van de skimboardschool hebben kunt u er zeker van zijn dat de lessen van hoge kwaliteit zijn. De skimboardschool zorgt voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).

Combineer het skimboarden met andere sportieve workshops

Cursist tijdens het skimboarden bij de skimboardschool

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop skimboarden wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.

Locatie van het skimboarden bij de skimboardschool

Het skimboarden bij de skimboardschool wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie van het skimboarden

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de skimboardschool? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.