Skimboarder op een golf tijdens de les skimboarden Zuid-Holland

De skimboardles in Zuid-Holland

Tijdens de skimboardles ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens de skimboardles focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens de skimboardles in Zuid-Holland!

De skimboardles in Zuid-Holland is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De workshop skimboarden wordt aan het strand van Zuid-Holland gehouden, wij bieden de workshop skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. De skimboardles of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van de skimboardles in Zuid-Holland

• Introductie van de skimboardles
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor de les skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van de skimboardles


Lees meer over de skimboardles, klik hier!

Begeleiding en materialen tijdens de skimboardles

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden. Door de ervaring die de instructeurs van de skimboardles hebben kunt u er zeker van zijn dat de skimboardlessen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens de skimboardles zorgen wij voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).

Combineer de skimboardles met sportieve workshops

Cursist tijdens de les skimboarden
Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De skimboardles wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.

Locatie van de skimboardles


De skimboardles wordt gegeven bij aangesloten locaties in Zuid-Holland. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie les skimboarden

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de skimboardles? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.