Skimboarder op een golf tijdens de workshop Bloemendaal

Workshop skimboarden in Bloemendaal

Tijdens het skimboarden ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens het skimboarden focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens het skimboarden in Bloemendaal!

Het skimboarden in Bloemendaal is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het skimboarden wordt aan het strand van Bloemendaal gehouden, wij bieden het skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. De workshop skimboarden of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van het skimboarden in Bloemendaal

• Introductie van het skimboarden
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor de workshop skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van het skimboarden

Uitleg van het skimboarden in Bloemendaal

Lees meer over de workshop skimboarden, klik hier!

Begeleiding en materialen het skimboarden Bloemendaal

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden in Bloemendaal. Door de ervaring die de instructeurs van Palmbeach Events hebben kunt u er zeker van zijn dat de lessen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens de workshop skimboarden in Nederland zorgen wij voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).

Combineer het skimboarden met andere sportieve workshops

Cursist tijdens de workshop skimboarden
Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het skimboarden wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het lets pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.

Locatie van het skimboarden

Het skimboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Bloemendaal. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie het skimboarden

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de workshop skimboarden? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.