personeelsuitje Bodyboarden

personeelsuitje bij Palmbeach events

Personeelsuitje bodyboarden Nederland

Bodyboarden is ontstaan vanuit het surfen. Door de kleine en bredere vorm van het board, is bodyboarden makkelijk te leren. Bij het bodyboarden blijf je liggen en laat je jezelf voortbewegen door de golven. Het leuke aan bodyboarden is dat de basis snel te leren is, na de basistechnieken kunt u eindeloos variëren met tricks. Deze les is daarom voor iedereen uitdagend en leuk!

U kunt een personeelsuitje bodyboarden in Nederland los volgen of combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden in een lespakket. Bij Palmbeach Events zijn verschillende lespakketten mogelijk van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren een personeelsuitje bodyboarden op het strand van Nederland, uiteraard is het mogelijk het personeelsuitje bodyboarden en overige workshops te volgen in diverse badplaatsen naar keuze. Combineer een personeelsuitje bodyboarden of het lespakket met onze cateringmogelijkheden.

Programma van een personeelsuitje bodyboarden Nederland

• Introductie van het personeelsuitje bodyboarden
• Passen van wetsuits (indien nodig)
• Uitdelen van de bodyboards
• Warming up
• Uitleg van de bodyboard basics
• Bodyboarden
• Afsluiting van het personeelsuitje Bodyboarden

personeelsuitje bodyboarden in Nederland
Lees meer over een personeelsuitje bodyboarden in Nederland, klik hier!


Begeleiding en materialen personeelsuitje bodyboarden Nederland

De bodyboard lessen worden begeleid door ervaren en gemotiveerde leraren. Door de jaren lange ervaring van de bodyboard leraren heeft u de garantie dat de bodyboardworkshops leuk en leerzaam is. De lessen bodyboarden zijn allemaal inclusief materiaal: wetsuit en bodyboard op een locatie naar keuze.

personeelsuitje bodyboarden in Nederland

Combineer een personeelsuitje bodyboarden met diverse andere sportieve workshops

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Een personeelsuitje bodyboarden kan gecombineerd worden met andere lessen. Het les pakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beachevents aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald door de hoeveelheid uur dat u kiest.

Locatie personeelsuitje bodyboarden

Een personeelsuitje bodyboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland, Palm Beach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactgegevens.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.

© 2004 - 2012 Palm Beach Events