Longboarden in Hoek van Holland

Leer bij Palmbeach Events het longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden in Hoek van Holland en leer alles over longboarden. Het longboarden is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

Het longboarden in Hoek van Holland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het longboarden aan het strand van Hoek van Holland, wij bieden de mogelijkheid om het longboarden en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van het longboarden Hoek van Holland

• Introductie van het longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van het longboarden

Wat-is-longboarden in Hoek van Holland

Lees meer over het longboarden, klik hier!


Begeleiding en materiaal longboarden Hoek van Holland

Het longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. Het longboarden is inclusief longboards en bescherming.

longboarden Hoek van Holland

Combineer het longboarden met andere sportieve workshops

Combineer longboarden Hoek van Holland
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie van het longboarden

Het longboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Hoek van Holland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.