Workshop longboarden in Den Haag

Volg bij Palmbeach Events de populaire workshop longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden van Scheveningen en leer alles over longboarden. De workshop is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

Houdt u van een workshop vol uitdagingen? Dan bent u bij Palmbeach Events op het juiste adres. U kunt hier workshop pakketen kiezen van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. U kunt het longboarden combineren met onze andere workshops. Wij bieden naast onze workshops ook in samenwerking met strandtent ˈDe Staat ˈ een ontbijt, lunch, brunch, diner of een barbecue aan.

Programma van de workshop longboarden Den Haag

• Introductie van de workshop longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van de workshop longboarden

Wat-is-longboarden

Heeft u zin in een sportief uitje? Bij Palmbeach Events kunt u kiezen uit verschillende workshop pakketten van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Bij de workshop pakketten kunt u de workshop longboarden combineren met andere sportieve workshops. Lees meer over de workshop longboarden, klik hier!Begeleiding en materiaal workshop longboarden Den Haag

De workshop longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. De workshop is inclusief longboards en bescherming.

longboarden

Workshoppakket longboarden Den Haag

U kunt kiezen voor een workshoppakket van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De longboard workshop kan gecombineerd worden met andere workshops. Hoeveel workshops dat zijn is afhankelijk van de tijd waar u voor kiest.

Caterings mogelijkheden bij het workshoppakket

longboard-geschiedenis
In samenwerking met strandtent ˈDe Staatˈ kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden. U kunt hier heerlijk genieten van uw maaltijd. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Locatie workshop longboarden Den Haag

De longboard workshop wordt gegeven in Scheveningen, rondom het strand. Op basis van het niveau van de groep wordt een route uitgestippeld. De vernieuwde boulevard is een van de geschikte plekken om te longboarden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.