locatie longboarden longboardschool Scheveningen

Longboarden bij de longboardschool Scheveningen

Volg bij Palmbeach Events de populaire les longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden van Nederland en leer bij de longboardschool alles over longboarden. De longboardlessen zijn zo opgebouwd dat deze uitdagend zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Het longboarden bij de longboardschool in Scheveningen is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het longboarden bij de longboarschool aan het strand van Scheveningen, wij bieden de mogelijkheid om het longboarden en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het longboarden bij de longboardschool en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma longboarden bij de longboardschool Scheveningen

• Introductie van een les longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van een les longboarden

longboardschool Scheveningen

Lees meer over het longboarden bij de longboardschool, klik hier!Begeleiding en materiaal longboardschool Scheveningen

Een les longboarden wordt bij de longboardschool gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. De les is inclusief longboards en bescherming.

aan het longboarden bij de longboardschool Scheveningen

Combineer de longboardles bij de longboardschool met sportieve workshops

longboardschool in Scheveningen
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie longboardschool Scheveningen

Het longboarden bij de longboardschool wordt gegeven bij aangesloten locaties in Scheveningen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.


Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.