route tijdens de longboardles Monster

Longboardles in Monster

Volg bij Palmbeach Events de populaire longboardles. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden in Nederland en leer alles over longboarden. De les is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

De longboardles in Monster is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het longboarden aan het strand van Monster, wij bieden de mogelijkheid om het longboarden en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van de longboardles Monster

• Introductie van de longboardles
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van de longboardles

De longboardles in Monster

Lees meer over de longboardles, klik hier!Begeleiding en materiaal longboardles Monster

De longboardles wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. De longboard les is inclusief longboards en bescherming.

longboarden tijdens de longboardles in Monster

Combineer de longboardles met sportieve workshops

longboardles in combinatie met workshops in Monster
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie longboardles

De longboardles wordt gegeven bij aangesloten locaties in Monster. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.