Workshop surfen in [[Nederland]]

Groepsuitje Surfen

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief groepsuitje ga je surfen aan de kust van Nederland. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

Een groepsuitje surfen is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Wij bieden de mogelijkheid om de workshop surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De losse workshop surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van een workshop surfen tijdens een groepsuitje

• Introductie van de workshop surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de Workshop surfen

groepsuitje surfen | Palmbeach Events

Lees meer over het groepsuitje surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal tijdens uw groepsuitje surfen

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens het groepsuitje surfen, de basics van het surfen. De workshop surfen tijdens uw groepsuitje is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van uw groepsuitje!

Begeleiding en materiaal groepsuitje surfen

Combineer de workshop surfen met diverse sportieve workshops tijdens uw groepsuitje

groepsuitje surfen combineren met meedere workshops

De groepsuitjes hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Tijdens uw groepsuitje kunt u alle workshops die Palm Beach events aanbied combineren. Het aantal workshops wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van het groepsuitje surfen

Het groepsuitje surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw groepsuitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.