Skimboarder op een golf tijdens de workshop skimboarden Nederland

[-Arrangement-] skimboarden in Nederland

Tijdens het groepsuitje skimboarden ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens het groepsuitje skimboarden focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens een groepsuitje skimboarden in Nederland!

Het groepsuitje skimboarden in Nederland is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Een groepsuitje skimboarden wordt aan het strand van Nederland gehouden, wij bieden het groepsuitje skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. Het groepsuitje skimboarden of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van het groepsuitje skimboarden in Nederland

• Introductie van het groepsuitje skimboarden
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor het skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van het groepsuitje skimboarden


Lees meer over het groepsuitje skimboarden, klik hier!

Begeleiding en materialen groepsuitje skimboarden Nederland

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden in Nederland. Door de ervaring die de instructeurs van Palmbeach Events hebben kunt u er zeker van zijn dat de lessen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens het groepsuitje skimboarden in Nederland zorgen wij voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).Combineer een groepsuitje skimboarden met andere sportieve workshops

Cursist tijdens een groepsuitje skimboarden

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Een groepsuitje skimboarden wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.Locatie van het groepsuitje skimboarden

Een groepsuitje skimboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie groepsuitje skimboarden


Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een groepsuitje skimboarden? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.