Familieuitje workshop longboarden Nederland

Familieuitje longboarden in Nederland

Volg bij Palmbeach Events het populaire familieuitje longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden in Nederland en leer alles over longboarden. Het familieuitje longboarden is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

Het familieuitje longboarden is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren het familieuitje longboarden aan het strand van Nederland, wij bieden de mogelijkheid om het familieuitje longboarden en overige uitjes te volgen op een plaats naar keus. Het familieuitje longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van het familieuitje longboarden

• Introductie van het familieuitje longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van het familieuitje longboarden

Het familieuitje longboarden Nederland

Lees meer over het familieuitje longboarden, klik hier!


Begeleiding en materiaal familieuitje longboarden

Het familieuitje longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. Het familieuitje is inclusief longboards en bescherming.

leer longboarden tijdens een familieuitje longboarden in Nederland

Combineer een familieuitje longboarden met andere sportieve workshops

longboard familieuitje longboarden Nederland
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal workshops wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie familieuitje longboarden

Een familieuitje longboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Nederland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.