Vlieger met ondergaande zon tijdens de cursus vliegeren in Monster

Cursus vliegeren in Monster

Iedereen kent wel de ruitvormige vlieger met de staart. Dit standaard model van de vlieger heeft iedereen ook wel eens opgelaten maar vliegeren is ook een serieuze sport. Leer bij de vliegerschool te vliegeren met matrassen van 1 tot 8 vierkante meter, en laat je voortslepen op het strand. Uiteraard passen we de kracht van de vliegers aan naar omstandigheden en niveau. Bij Palmbeach Events kunt u altijd terecht voor een sportieve vlieger cursus! Ervaar nu de kracht van de Nederlandse wind en zorg ervoor dat u niet wegwaait.

De cursus vliegeren in Monster kunt u als losse les boeken of combineren met andere sportieve workshops die wij aanbieden. Deze worden dan aangeboden in een lespakket. Deze lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De cursus vliegeren organiseren we aan het strand van Monster, wij bieden u de mogelijkheid om de cursus vliegeren en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De cursus vliegeren en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de cursus vliegeren Monster


• Introductie van de cursus vliegeren
• Uitdelen van de vliegers
• Uitleg van de vlieger basics
• Vliegeren
• Afsluiting van de cursus vliegeren

kworkshop vliegeren/powerkiten in Monster
Lees meer over de cursus Vliegeren, klik hier!


Begeleiding en materialen cursus vliegeren Monster

volg de cursus vliegeren aan het strand van Monster

Bij Palmbeach Events worden alle cursussen begeleid door ervaren instructeurs. Hierdoor is de kwaliteit van de cursus vliegeren, net als alle andere cursussen, van hoog niveau. Deze enthousiaste instructeurs leren u binnen korte tijd de basics van het vliegeren aan! Palmbeach Events draagt er zorg voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn op de dag van de cursus, dit betekend dat u hier geen verdere regelingen voor hoeft te treffen.

Combineer de cursus vliegeren met andere sportieve workshops

De cursus vliegeren aan het strand van Monster

De lespakketten hebben een duur van 1,5, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet dagje uit van maken!

Locatie van de cursus vliegeren

De cursus vliegeren Monster

De cursus vliegeren wordt gegeven bij aangesloten locaties in Monster. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact met ons opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.