Cursus surfen in Zandvoort

Cursus Surfen Zandvoort

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van Zandvoort. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

De cursus surfen in Zandvoort is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de cursus surfen aan het strand van Zandvoort, wij bieden de mogelijkheid om de cursus surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De cursus surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de cursus surfen Zandvoort

• Introductie van de cursus surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de cursus surfen

Cursus surfen aan het strand van Zandvoort

Lees meer over de cursus surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal cursus surfen Zandvoort

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens de cursus surfen in Zandvoort, de basics van het surfen. De cursus surfen is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van de cursus surfen!

Begeleiding en materiaal bij de cursus surfen in Zandvoort

Combineer de cursus surfen met andere sportieve workshops

Les pakket surfen Zandvoort

De lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van de cursus surfen

De workshop surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Zandvoort. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.