Cursus surfen in Kijkduin

Cursus Surfen Kijkduin

Surfen is een watersport waarbij de beoefenaar, een surfer, zich op een surfplank op de golven van de branding naar het strand laat glijden. Voor een sportief dagje uit ga je surfen aan de kust van Kijkduin. Je leert op de golven te surfen en je balans te houden. Wie blijft er het langst op zijn surfplank staan?

De cursus surfen in Kijkduin is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de cursus surfen aan het strand van Kijkduin, wij bieden de mogelijkheid om de cursus surfen en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. De cursus surfen en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.

Programma van de cursus surfen Kijkduin

• Introductie van de cursus surfen
• Passen van de wetsuits
• Uitdelen van de surfboards
• Warming up
• Uitleg van de surf basics
• Surfen
• Afsluiting van de cursus surfen

Cursus surfen aan het strand van Kijkduin

Lees meer over de cursus surfen, klik hier!Begeleiding en materiaal cursus surfen Kijkduin

Bij Palmbeach Events werken alleen gecertificeerde (ISA Level 1) surfinstructeurs. Deze enthousiaste instructeurs leren u tijdens de cursus surfen in Kijkduin, de basics van het surfen. De cursus surfen is inclusief materiaal: wetsuit en surfplank, zo kunt u optimaal genieten van de cursus surfen!

Begeleiding en materiaal bij de cursus surfen in Kijkduin

Combineer de cursus surfen met andere sportieve workshops

Les pakket surfen Kijkduin

De lespakkettten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palm Beach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een leuke, sportieve en actieve dag van maken!

Locatie van de cursus surfen

De workshop surfen wordt gegeven bij aangesloten locaties in Kijkduin. Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij u ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor onze contactinformatie.Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.