Skimboarder op een golf tijdens de cursus skimboarden Scheveningen

Cursus skimboarden in Scheveningen

Tijdens de cursus skimboarden ga je staand op een skimboard jezelf over het water verplaatsen. Er zijn twee verschillende vormen van skimboarden, flatlandskimboarden en waveskimboarden. Tijdens de cursus skimboarden focussen wij ons op het flatlandskimboarden. Flatlandskimboarden houdt in dat je met je skimboard over een dun laagje water verplaatst. Leef je uit en scheer over het water tijdens de workshop skimboarden in Scheveningen!

De cursus skimboarden in Scheveningen is los te volgen of kunt u combineren met andere sportieve workshops die we aanbieden. Dit bieden wij aan als een lespakket. De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. De cursus skimboarden wordt aan het strand van Scheveningen gehouden, wij bieden de cursus skimboarden ook aan op een locatie naar keuze. De cursus skimboarden of een lespakket is goed te combineren met cateringmogelijkheden.

Programma van de cursus skimboarden in Scheveningen

• Introductie van de cursus skimboarden
• Passen van wetsuits
• Uitdelen van de skimboards
• Warming-up voor de cursus skimboarden
• Uitleg van de skimboard basics
• Individueel skimboarden
• Afsluiting van de cursus skimboarden


Lees meer over de cursus skimboarden, klik hier!

Begeleiding en materialen cursus skimboarden Scheveningen

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leert u snel de basics van het skimboarden in Scheveningen. Door de ervaring die de instructeurs van Palmbeach Events hebben kunt u er zeker van zijn dat de cursussen van hoge kwaliteit zijn. Tijdens de cursus skimboarden in Scheveningen zorgen wij voor de materialen (skimboards, wetsuits e.d.).Combineer de cursus skimboarden met sportieve workshops

Cursist tijdens de cursus skimboarden Scheveningen

Het les pakket kan een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur ogf 4,5 uur. De cursus skimboarden wordt tijdens een les pakket gecombineerd met andere workshops. Het les pakket kunt u zelf samenstellen, u heeft keus uit alle lessen die Palmbeach Events aanbied. Het aantal lessen dat u kunt volgen wordt aan de hand van de gekozen duur van het les pakket bepaald.Locatie van de cursus skimboarden

De cursus skimboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Scheveningen. Palmbeach Events biedt u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keuzen aan te bieden. Indien u specifieke eisen en wensen heeft kunt u het best contact opnemen. In samenwerking met aangesloten locaties kan Palmbeach Events u een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.
Locatie cursus skimboarden

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de cursus skimboarden? Klik dan hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.