cursus longboarden in Zuid-Holland

Cursus longboarden in Zuid-Holland

Volg bij Palmbeach Events de populaire cursus longboarden. Het longboarden is oorspronkelijk afgeleid van het surfen maar heeft zich in de jaren ontwikkeld als een op zich zelf staande sport. Wordt door de instructeur meegenomen over de mooiste paden van Scheveningen en leer alles over longboarden. De cursus longboarden is zo opgebouwd dat het uitdagend is voor zowel beginners als gevorderden.

De cursus longboarden in Zuid-Holland is los te boeken of kunt u combineren met andere sportieve workshops. Deze worden aangeboden als lespakket. Deze lespakketten kunnen een duur hebben van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. We organiseren de cursus longboarden aan het strand van Zuid-Holland, wij bieden de mogelijkheid om de cursus longboarden en overige workshops te volgen op een plaats naar keus. Het longboarden en de lespakketten zijn te combineren met onze cateringmogelijkheden.


Programma van de cursus longboarden Zuid-Holland

• Introductie van de cursus longboarden
• Uitdelen van de longboards
• Warming up
• Uitleg van de longboard basics
• Longboarden
• Afsluiting van de cursus longboarden

Wat is de cursus longboarden Zuid-Holland

Lees meer over de cursus longboarden, klik hier!Begeleiding en materiaal cursus longboarden Zuid-Holland

De cursus longboarden wordt gegeven door gepassioneerde longboarders. Naast hun enthousiasme weten ze ook de techniek en basics goed over te brengen. Doordat u begeleid wordt door ervaren longboarders zult u merken dat uw niveau snel beter wordt. De cursus longboarden is inclusief longboards en bescherming.

cursist tijdens de workshop longboarden in Zuid-Holland

Combineer de cursus longboarden met andere sportieve workshops

combineer de cursus longboarden Zuid-Holland
De lespakketten hebben een duur van 1,5 uur, 3 uur of 4,5 uur. Het lespakket kan bestaan uit alle lessen die Palmbeach events aanbied. Het aantal lessen wordt bepaald aan de hand van de gekozen duur. Zo kunt u er een compleet en sportief uitje van maken!

Locatie cursus longboarden

De cursus longboarden wordt gegeven bij aangesloten locaties in Zuid-Holland. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw uitje op een locatie naar keus aan te bieden. Neem contact met ons op dan worden de mogelijkheden besproken. In samenwerking met aangesloten locaties kunnen wij ook een ontbijt, lunch, brunch, diner of barbecue aanbieden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contact formulier in of klik hier voor onze contactinformatie.

Sportief, Professioneel en op het Strand!

Stel uw eigen bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje samen voor groepen 1000 personen.